Inside Sales Medewerker

Job description

Ben jij een commerciële aanpakker? Lees dan snel verder!
Customs Support is op zoek naar een Inside Sales Medewerker in Venlo. Ben je klantgericht, communicatief sterk en gericht op samenwerking en resultaat? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Onze klanten zijn divers en daarom zullen de aanvragen en werkzaamheden ook variëren. Het aandachtsgebied van de Medewerker Inside Sales betreft vooral; het opstellen van offertes (voor nieuwe en bestaande klanten), het uitvoeren van aftersales activiteiten (relatiebeheer, bewaken klanttevredenheid, klachtaanname) en het doen van telefonische verkoop. De Medewerker Inside Sales maakt daarbij gebruik van een CRM-systeem, via welk systeem gegevens ingevoerd/gemuteerd worden en er toegang is tot klant specifieke afspraken. Je beschikt over je eigen klantenbestand en zal af en toe, indien nodig, klantlocaties ter bespreking van offertes en/of het onderhouden van goede klantcontacten en/of het oplossen van problemen.

Job requirements

Dit vragen wij:

  • Minimaal 2 jaar sales ervaring;
  • Afgeronde MBO MTL of Commercieel Economische opleiding of vergelijkbaar;
  • Affiniteit met logistiek, sales en internationale handel;
  • Werkervaring in logistiek, sales of internationale handel;
  • Klantgericht;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré.


Wat bieden wij?

Je werkt in een ambitieus team waar je collega’s dezelfde passie voor douane gerelateerde zaken delen. Customs Support is een toonaangevende speler op gebied van douane en biedt uiteraard een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen. Tevens kom je bij een heel gezellig en snel groeiend bedrijf te werken met een ongekend goede werksfeer.