Afstudeerstage - Marktonderzoeker/Marketeer

Functieomschrijving

Customs Support Group is Europa's nummer 1 neutrale en toonaangevende dienstverlener op het gebied van 'digitale douane'. Met onze innovatieve aanpak leveren wij slimme, snelle en efficiënte douaneoplossingen. We streven naar een uitzonderlijke klantervaring met onze end-to-end services voor zowel vervoerders als directe eindklanten.

Bij Customs Support Group spelen onze adviesdiensten een grote rol in ons succes en onze groei. Onze ervaren consultants bieden kennis, expertise en vaardigheden met een grote impact die een aanzienlijke impact hebben op het bedrijfsresultaat. Ons groeiende team van 25+ consultants biedt advies en oplossingen die operationele efficiëntie creëren, handelsprestaties optimaliseren en zorgen voor afgestemd risicobeheer.

Om onze volgende groeistap mogelijk te maken zoeken wij een Marktonderzoeker/Marketeer die ons gaat helpen om nieuwe business mogelijkheden te onderzoeken.

De stage is gebaseerd op de volgende bouwstenen:

  • Markt- & concurrentieonderzoek (BeNeLux & EU)
  • Onderzoeken en ontwikkelen markt/klant proposities
  • Ontwikkelen Marketing campagnes

De exacte invulling doen we in overleg, e.e.a. ook gebaseerd op jouw specifieke wensen om te leren en om te bezien in de praktijk.


Het betreft een hybride stageopdracht, waarbij je enkele dagen vanaf kantoor werkt en enkele dagen vanuit huis.

Mocht je fulltime bij ons op kantoor willen werken dan kan dat uiteraard ook. Volledig vanuit huis is niet mogelijk.

Functievereisten

Je volgt een relevante Bachelor of Master studie

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Je bent een zelfstarter, je bent niet bang om te leren en fouten te maken, je neemt eigenaarschap in alles wat je doet en laat, je bent een gezellige en leuke collega

Je begrijpt dat een Scale-Up keihard groeit en dat soms de snelheid leidt tot knelpunten; die we dan direct ook tackelen. Maar soms loop je ergens tegen aan waar jezelf de oplossing voor moet verzinnen.