Afstudeeropdracht - Techniek/Natuurkunde - Optimalisatie ventilatietechniek

Functieomschrijving

Customs Support Safety heeft zich gespecialiseerd in de problematiek van gassen in zeecontainers, vrachtwagens en warehouses. Ons credo “meten met een idee” is gebaseerd op betrouwbare en reproduceerbare meettechnieken, een gedegen risicoanalyse en kennis van zaken, zowel meet-technisch als op het gebied van nationale en internationale regelgeving. Onze huidige dienstverlening omvat gasmetingen, ontgassing, risicoanalyse, fijnstofmetingen, advies en training.

De opdracht

Zeecontainers die te hoge concentraties gevaarlijke gassen bevatten dienen geventileerd te worden voordat men deze veilig kan lossen. Momenteel gebeurt dit door middel van twee systemen, namelijk met onderdruk (afzuigen) en overdruk (blazen). Beide systemen kennen in verschillende scenario’s beperkingen op het gebied van effectiviteit, handzaamheid en duurzaamheid. Customs Support Safety is op zoek naar iemand die samen met onze technische afdeling het ventilatieproces kan optimaliseren. Kortom: Hoe kan Customs Support Safety ervoor zorgen dat het ventilatieproces wordt geoptimaliseerd, waarbij de effectiviteit, handzaamheid en de duurzaamheid verbeterd, rekening houdend met de geldende Arbo- en Milieuwetgeving.


De opdracht kan uitgevoerd worden op onze locatie in Rotterdam of Venlo.

Functievereisten


Wat verwachten wij van jou

  • Je volgt een technische of natuurkundige opleiding (HBO/WO),
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift,
  • Analytisch sterk, innovatieve mindset, pragmatisch georiënteerd

Wat is ons aanbod aan jou?

  • Een unieke stageplek binnen een dynamisch bedrijf, waarbij jij echt waarde toevoegt.
  • Startdatum in goed overleg met jou.
  • Stagevergoeding van €400,- per maand (o.b.v. 40 uur).
  • Persoonlijke aandacht, goede begeleiding, en samenwerken binnen en met een leuk team.

Geïnteresseerd

Lijkt jou dit een interessante opdracht? Super! Je kunt snel en eenvoudig solliciteren door een actueel CV in te dienen. Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je van ons een reactie.

Heb je eerst nog een vraag? Neem contact met ons op via recruitment-nl@customssupport.com of bel ons op 010 - 79 88 300.