Douane Declarant

Jobbeschreibung

Heb jij ervaring met douane documenten, werk je zeer nauwkeurig en houdt je ervan om in een dynamische omgeving te werken? Dan is de functie van Declarant in Moerdijk echt iets voor jou!


Als Douane Declarant heb je een belangrijke en veelzijdige rol. Je weet alles van import en export documenten en deze kennis zet je graag in om je klant naar tevredenheid te helpen. Je maakt verschillende douane documenten op, maakt aangiftes en inklaringen en dit allemaal met uiterste precisie en expertise. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de douane sector en bij vernieuwde regelgeving weet jij direct te schakelen met je klant.


Ook heb je als Declarant een oog voor onregelmatigheden, je onderzoekt vraagstukken zelf of overlegt met je collega’s van de Compliance afdeling. Geen dag is hetzelfde maar jij weet je in deze hectische wereld staande te houden en zo je klant optimaal te bedienen. Er is ook tijd om te sparren met je collega’s of hen te adviseren over issues die jullie tegen komen, een proactieve houding bezit jij als geen ander.


Customs Support is de neutrale en digitale douanepartner voor kleine en grote ondernemers in Europa. Wij zijn dagelijks bezig met het organiseren van alle soorten douane documenten voor de import en export van goederen en diensten van expediteurs en klanten. Bij ons kom je te werken in een divers team waar hard gewerkt wordt maar waar ook tijd is voor gezelligheid. Dit alles in een informele sfeer, waar je jezelf kan ontwikkelen en deel uitmaakt van een hecht team.

Stellenanforderungen

Jij brengt mee:

Je bent in het bezit van de vakopleiding Declarant (EVO/Fenex)

Ervaring in de logistieke/douane sector is een pré

Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor onregelmatigheden

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is hierbij een pré